Rabu, 13 Agustus 2014

Jengkol puu on kasvi, joka voi kasvaa kaikkialla

Jengkol puu on kasvi, joka voi kasvaa kaikkialla. Joka maaseudun jengkol kasvi usein kasvaa itse joskus pihalla tai metsämaiden. Koska kasvi kotoisin trooppisilla alueilla sato jengkol enemmän arvoinen alanko istutetaan maahan. Jengkol kasvit vaativat korkeaa säteilyä koko päivän, joten varmista ettet viljelyalasta jengkol auringonvalolta. Lisäksi, trooppisia kasveja, puita jengkol vaativat suuria vesi, joka on myös sen jälkeen riittävän kosteuspitoisuuden. Jengkol puita, jotka voidaan istuttaa mihin tahansa adaptatif tarpeeksi, niin kauan kuin se on lähellä veden lähteistä.
Valinta istutuskaudella Jengkol

Vaikka jengkol puu voi kasvaa kaikkialla ja ei vaadi erityistä maata, mutta huomata alkamisaika istutus. Perustuvat havaintoihin, se on helpompaa jengkol puiden kukoistaa, kun istutetaan aikaisin sadekausi. Puut kasvavat ja kehittyvät nopeammin. Tämä tietenkin tekee puun nopeammin jengkol hedelmällistä.
Kylvö ja istutus Jengkol

Jengkol puita voidaan todellakin kasvattaa kahdella tavalla, nimittäin kasvanut siemenistä tai uudelleen varttamalla. Voit hankkia siemeniä jengkol, ensimmäinen askel, joka on tehtävä on tarjota istutus pieni muovipussi, joka on täynnä maaperän siinä.

Kasvien siemeniä muovi jengkol sisältävien kasvien hedelmällistä maaperää. Sirami säännöllisesti kasvaa kecambag jengkol joka ilmestyy noin kaksi-kolme viikkoa myöhemmin, vaikka se näyttäisi jengkol ituja, siemenet aika siirrettiin isompi maa, joka oli laadittu. Antaa lannoitetta säännöllisesti niin, että puu voi kasvaa terveellä tavalla. Anna suojelusta kun kasvit ovat nuoria niin olla rauhassa tuholaisia.
Viljely Jengkol

Istutus tai viljelyä pyrkimyksiä jengkol itsessään ei ole laajalti Indonesiassa. Tämä johtuu siitä jengkol yleensä kasvaa villinä. Onneksi jengkol kasvit ovat helppo kasvattaa. Jengkol puita voidaan kasvattaa siemenistä tai uudelleen varttamalla. Taruhan Bola Jengkol kasvatetut kasvit kautta siemeniä tai taimia alkaa kantaa hedelmää, kun se on viisi vuotta vanha tai enemmän. Kun puut kasvavat läpi siirteen jengkol, hedelmiä aika on paljon lyhyempi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar